fbpx

Entistäkin vahvempi Rensa tarjoaa toimivia ratkaisuja ylivelkaantumiseen

Ylivelkaantuminen on merkittävä ajankohtainen ongelma, joka on herättänyt paljon keskustelua ja noussut uutisotsikoihin viime viikkoina. Arviolta noin 30 % Suomalaisista painii talousahdingossa. Kymmenet tuhannet kotitaloudet joutuvat kuukausittain miettimään mitä kaupasta ostetaan tai mitä laskuja maksetaan, sillä kaikkeen ei yksinkertaisesti ole varaa.

Rensa on johtava velkahallinnointiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa tehokkaat ratkaisut ylivelkaantumisen hoitamiseen. Yhtiö on vastikään vahvistanut osaajajoukkoaan.  Hallitukseen on tullut mukaan kokenut yrittäjä Mika Lähteenmäki. Uusia neuvonantajia ovat fintechosaaja Sami Karhunen, viestinnän ammattilainen Reidar Wasenius ja talouskoluttaja Mikko Sjögren.

Yhtiön viimeisin osakeanti merkittiin täyteen keväällä. Rensa on myös saanut Business Finlandilta rahoitusta innovatiivisten rahoitusratkaisujen kehittämiseen.

Rensan velkahallinnointisuunnitelma, yhdessä yhdistelylainan kanssa tarjoavat asiakkaille kattavan ja kestävän ratkaisun velkataakan hallintaan. Suunnitelman avulla asiakkaat voivat yhdistää useita erillisiä velkoja yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä helpottaa maksujen hallintaa ja vähentää korkokuluja. Lisäksi Rensa neuvottelee paremmat lainaehdot asiakkaan nykyisiin lainoihin.

Rensa on sitoutunut jatkamaan kehitystyötä ja parantamaan palveluitaan entisestään. Seuraavaksi yhtiö keskittyy prosessien automatisointiin, mikä johtaa nopeampaan tarjousten käsittelyyn, laskutukseen ja parempaan asiakaspalveluun. Syksyllä Rensa julkaisee ennennäkemättömän joustavia rahoitusratkaisuja sekä solmii uusia yhteistyökumppanuuksia. Tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä laajempi valikoima vaihtoehtoja velkahallintaan ja taloudellisen tilanteen parantamiseen.

Vuonna 2024 Rensa aikoo kansainvälistyä. Yhtiö on suunnitellut pilottihankkeita, joiden onnistuessa se tavoittelee vahvaa läsnäoloa kansainvälisillä markkinoilla. Tämä laajentuminen mahdollistaa Rensalle entistä laajemman vaikutuksen ylivelkaantumisen torjunnassa ja tarjoaa tukea kansainvälisille asiakkaille.