fbpx

Ota yhteyttä

RENSA OY AB

Kauppapuistikko 16, 65100 Vaasa / Sähköposti: info(at)rensa.fi / Y-tunnus: 3195776-1

Usein kysytyt kysymykset

Saat käyttöösi OmaRensa palvelun josta löydät mm:

  • uuden velanhoitosuunnitelman 
  • hyväksytyn palvelusopimuksen
  • voit seurata maksujasi sekä miten rahat on tilitetty eteenpäin lainollesi
  • voit turvallisesti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme

 

Luotot, mukaan lukien luottokortit, pysyvät voimassa, mutta suosittelemme välttämään niiden käyttöä. Tämä auttaa sinua pääsemään velattomaksi nopeammin.

Vaikka saatkin edelleen laskuja velkojilta, voit jättää ne huomiotta, kun noudatat uutta Rensan laatimaa ja laskuttamaa velanhoitosuunnitelmaa.  

Pidät luottotietosi kunnossa, kunhan noudatat uutta velanhoitosuunnitelmaa.

Jos joku laina irtisanotaan ja siirtyy perintätoimiston perittäväksi, voi tämä aiheuttaa maksuviivemerkinnän. Lisäksi, jos velka siirtyy perintätoimistolta oikeudelliseen perintään ja saa tuomion käräjäoikeudessa, vältyt maksuhäiriömerkinnältä vielä jos maksat koko velan korkoineen ja kuluineen. Velka siirtyy ulosottoon, mikäli maksuja ei ole suoritettu, tällöin seurauksena on maksuhäiriömerkintä. Ulosotto perii tämän jälkeen velan ulosottolain mukaisesti.

Kyllä, lähes kaikki saavat meiltä räätälöidyn velanhoitosuunnitelman, jota noudattamalla maksat lainasi nopeammin pois.

Jos sinulla on luottohäiriömerkintöjä ja tavoitteenasi on palauttaa luottoluokituksesi, Rensan Basic -palvelu on erinomainen apuväline velkojen selvittämiseen ja luottotietojesi puhdistamiseen. Tämä johtuu siitä, että kun kaikki ulosottovelkasi on maksettu, luottohäiriömerkinnät poistuvat 30 päivän kuluttua.

Lisäksi, jos sinulla on vakituiset tulot etkä ole uhkapeliriippuvainen, saatat olla oikeutettu käyttämään Premium-palveluamme.

Palvelumme on tällä hetkellä saatavilla seuraavien pankkien asiakkaille: Nordea, OP, Danske Bank, Handelsbanken, Säästöpankki, S-pankki, POP-pankki ja Ålandsbanken.

Kyllä. Voit itse soittaa pankeille, rahoittajille sekä perintäyhtiöille ja yrittää neuvotella heidän kanssaan velkajärjestelyistä. Rensan asiantuntijat ovat finanssialan ammattilaisia ja he käyvät vastaavia neuvotteluita päivittäin – tästä syystä uskomme saavamme sinulle huomattavasti paremman lopputuloksen.

“RENSA auttoi minua järjestämään velat yhdeksi selkeäksi maksusuunnitelmaksi. Nyt olen hyvällä tiellä kohti velattomuutta!”

 – RENSAN ASIAKASPALAUTE –