Rensan palvelut

Rensan velanhoitopalvelun avulla pääset pois velkakierteestä ja parannat taloudellista tilannettasi. Rensa tarjoaa asiakkailleen rahoitusalan ammattitaitoa, siihen liittyvää opastusta sekä avoimen asiakaslähtöisen asiakaspalvelun jonka tehtävä on auttaa sinua velkakierteen katkaisemisessa ja velkojen uudelleen järjestämisessä.

Velanhoitopalvelun vaihtoehtoja

Yhteistä kaikille Rensan tarjoamille velanhoitopalveluille on, että ne auttavat sinua saamaan velkasi hallintaan kertaheitolla, säästät koroissa sekä maksat lainasi nopeammin pois – kaikki tämä kätevästi yhdellä laskulla. 

Jätä hakemus ja selvitetään yhdessä, mikä velanhoitosuunnitelma sopisi parhaiten juuri sinun tilanteeseesi!
 

VELANHOITOSUUNNITELMA

BASIC

Rensan Velanhoitosuunnitelma on strategia velkojen maksamiseen, jossa keskitytään velkojen takaisinmaksuun pienimmästä suurimpaan, kuukausieristä tai koroista riippumatta.

Listaamme kaikki velkasi pienimmästä suurimpaan. Aloitat maksamalla ensin pois sen lainan, jolla on pienin lainapääoma. Sen jälkeen käytät siitä vapautuvan kuukausierän toiseksi pienempään velan maksamiseen. Tätä prosessia jatketaan niin kauan, kunnes kaikki velkasi on maksettu kokonaan pois.

Hyödyt:

Velanhoitosuunnitelmamme avulla useimmat asiakkaamme säästävät tuhansia euroja korkokuluissa ja maksavat yleensä kaikki velkansa pois 30–50 % nopeammin. Kaikki tämä on mahdollista yhdellä kätevällä kuukausimaksulla. 


Kenelle:

Tämä palvelu sopii kaikille, jolla on vähintään kolme lainaa, riippumatta siitä oletko tällä hetkellä työtön tai onko sinulla luottohäiriömerkintöjä. Suunnitelman noudattaminen on helpompaa, mikäli sinulla on vakituiset tulot. 

VELANHOITOSUUNNITELMA

PREMIUM

Velanhoitosuunnitelma Premiumissa on sama velanmaksustrategia kuin Basic palvelussa. Tämän lisäksi autamme sinua neuvottelemaan nykyisten velkojiesi kanssa kuukausierien pienentämisestä, korkojen alentamisesta, lyhennysvapaista kuukausista sekä laina-ajan pidentämisestä. Saat samat hyödyt kuin yhdistelylainassa, mutta ilman uutta lainaa.

Takaamme, että saat  pienemmän kuukausierän ja taloutesi hallintaan, mikä parantaa välittömästi taloudellista tilannettasi. Mikäli emme pysty tähän, emme myöskään veloita onnistumispalkkiota. 

Hyödyt:

Velanhoitosuunnitelma Premium tarjoaa samat hyödyt kuin Basic-peruspalvelu, mutta lisäksi varmistamme, että saat pienemmän kuukausierän. Ehdotamme myös keinoja, joilla voit parantaa luottoluokitustasi. Lisäksi saat tarvittaessa henkilökohtaisen puhelin- tai verkkotapaamisen velkaratkaisijamme kanssa.

Kenelle:

Tämä palvelu sopii sinulle jolla on monta lainaa ja tarvitset neuvottelu apua niihin. Sinulla vakituiset tulot, joilla pystyt kattamaan uuden suunnitelman maksut eikä sinulla ole peliriippuvuutta. 

VELANHOITOSUUNNITELMA

PREMIUM+

Velanhoitosuunnitelma Premium Plussassa saat kaikki Premium-hyödyt, mukaan lukien uuden velkojen maksustrategian sekä pienemmän kuukausierän.

Lisäksi saat yhdistelylainan, jossa pienimmät lainat yhdistetään yhdeksi. Tämän lainan tarjoaa joko Rensan omistama rahoitusyhtiö Refinance Ab Oy tai jokin yhteistyökumppaneistamme.

Hyödyt:

Velanhoitosuunnitelma Premium Plussassa saat kaikki Premium-hyödyt ja lisäksi yhdistelylainan, jossa pienimmät lainat yhdistetään yhdeksi. Tämä varmistaa merkittävästi pienemmän kuukausierän samalla kun pystyt silti maksamaan lainasi nopeammin pois.

Kenelle:

Tämä palvelu sopii sinulle jolla on vakituiset tulot ja tulosi riittää uuden suunnitelman maksamiseen eikä sinulla ole peliriippuvuutta tai luottohäiriömerkintää. 

Lisäksi uusi lainan tarjoaja tekee sinusta oman luottoluokituksen ennen lainan myöntämistä. 

Oletko valmis laittamaan taloutesi kuntoon?

Jep, tätä on odotettu! Haluan saada minulle henkilökohtaisesti räätälöidyn RENSA-velanhoitotarjouksen!

Usein kysytyt kysymykset

Saat käyttöösi OmaRensa palvelun josta löydät mm:

  • uuden velanhoitosuunnitelman 
  • hyväksytyn palvelusopimuksen
  • voit seurata maksujasi sekä miten rahat on tilitetty eteenpäin lainollesi
  • voit turvallisesti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme

 

Luotot, mukaan lukien luottokortit, pysyvät voimassa, mutta suosittelemme välttämään niiden käyttöä. Tämä auttaa sinua pääsemään velattomaksi nopeammin.

Vaikka saatkin edelleen laskuja velkojilta, voit jättää ne huomiotta, kun noudatat uutta Rensan laatimaa ja laskuttamaa velanhoitosuunnitelmaa.  

Pidät luottotietosi kunnossa, kunhan noudatat uutta velanhoitosuunnitelmaa.

Jos joku laina irtisanotaan ja siirtyy perintätoimiston perittäväksi, voi tämä aiheuttaa maksuviivemerkinnän. Lisäksi, jos velka siirtyy perintätoimistolta oikeudelliseen perintään ja saa tuomion käräjäoikeudessa, vältyt maksuhäiriömerkinnältä vielä jos maksat koko velan korkoineen ja kuluineen. Velka siirtyy ulosottoon, mikäli maksuja ei ole suoritettu, tällöin seurauksena on maksuhäiriömerkintä. Ulosotto perii tämän jälkeen velan ulosottolain mukaisesti.

Jos sinulla on luottohäiriömerkintöjä ja tavoitteenasi on palauttaa luottoluokituksesi, Rensan Basic -palvelu on erinomainen apuväline velkojen selvittämiseen ja luottotietojesi puhdistamiseen. Tämä johtuu siitä, että kun kaikki ulosottovelkasi on maksettu, luottohäiriömerkinnät poistuvat 30 päivän kuluttua.

Kyllä, saat aina meiltä räätälöidyn velanhoitosuunnitelman, jota noudattamalla maksat lainasi nopeammin pois. 

Jos sinulla on luottohäiriömerkintöjä ja tavoitteenasi on palauttaa luottoluokituksesi, Rensan Basic -palvelu on erinomainen apuväline velkojen selvittämiseen ja luottotietojesi puhdistamiseen. Tämä johtuu siitä, että kun kaikki ulosottovelkasi on maksettu, luottohäiriömerkinnät poistuvat 30 päivän kuluttua.

Lisäksi, jos sinulla on vakituiset tulot etkä ole uhkapeliriippuvainen, saatat olla oikeutettu käyttämään Premium-palveluamme.

Jotta voit olla Rensan asiakas, pääpankkisi on oltava yksi seuraavista pankeista: Nordea, OP, Danske Bank, Handelsbanken, Säästöpankki, S-pankki, POP-pankki tai Ålandsbanken.

Kun kyseessä on lainojen ja luottojen liittäminen velanhoitopalveluun, lähes kaikki pankit ja luotonantajat ovat mahdollisia.

Kyllä. Voit itse soittaa pankeille, rahoittajille sekä perintäyhtiöille ja yrittää neuvotella heidän kanssaan velkajärjestelyistä. Rensan asiantuntijat ovat finanssialan ammattilaisia ja he käyvät vastaavia neuvotteluita päivittäin – tästä syystä uskomme saavamme sinulle huomattavasti paremman lopputuloksen.

“RENSA auttoi minua järjestämään velat yhdeksi selkeäksi  maksusuunnitelmaksi. Nyt olen hyvällä tiellä kohti velattomuutta!”

 – RENSAN ASIAKASPALAUTE –