fbpx

Pitkän linjan yrittäjä ja rahoitusasiantuntija Simon Sandvik perusti uuden velkahelpotusyhtiön nimeltään Rensa

Pitkän linjan yrittäjä ja rahoitusasiantuntija Simon Sandvik on perustanut uuden velkahelpotusyhtiön nimeltään Rensa. Simonilla on vankka tausta rahoitusalalla ja on aikaisemmin perustanut ja ollut toimitusjohtajana p2p-yhtiössä nimeltään Fixura, joka myytiin ruotsalaiselle Savelendille aiemmin syksyllä 2021.

Rensa keskittyy auttamaan asiakkaita, jotka ovat taloudellisessa velkakierteessä. Simonin on uransa aikana pistänyt merkille, että yhä useampi ihminen kamppaili talousvaikeuksien kanssa. Tämä herätti hänessä vahvan halun ryhtyä toimiin ja auttaa näitä ihmisiä löytämään kestäviä ratkaisuja velkaongelmiinsa.

Rensa on sitoutunut tarjoamaan yksilöllistä apua ja velkahelpotusratkaisuja asiakkailleen. Yhtiömme tavoitteena on tarjota kattavia taloudellisia neuvoja ja työkaluja, jotka auttavat asiakkaitamme pääsemään takaisin vakaalle taloudelliselle pohjalle. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja tukemaan heitä koko velkahelpotusprosessin ajan.

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Rensa on jo aloittanut toimintansa, ja ensimmäiset testiasiakkaat ovat saaneet apua velkaongelmiinsa. Asiakaspalaute on ollut erittäin myönteistä, mikä vahvistaa sitoutumistamme tarjota korkealaatuista palvelua ja todellista avunantoa asiakkaillemme.

Jos olet taloudellisessa velkakierteessä ja tarvitset apua, kannustamme sinua tekemään hakemuksen osoitteessa app.rensa.fi. Meidän asiantunteva tiimimme on valmis auttamaan sinua löytämään ratkaisuja ja tukemaan sinua matkallasi kohti taloudellista vapautta.

Ystävällisin terveisin,

Simon Sandvik

Rensa, perustaja ja toimitusjohtaja