fbpx

Rensa kasvaa ja kehittyy rahoituskierroksen ansiosta

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Rensan rahoituskierros on saanut näin vahvan tuen sijoittajilta”, sanoi yhtiön toimitusjohtaja Simon Sandvik. ”Tämä mahdollistaa, että olemme voineet vahvistaa tiimiämme, avata uuden toimiston sekä uudistaa brändiäämme”.

Tony Kuusiniemi aloitti talousjohtajana ja hänellä on vankka kokemus pankkialalta ja taloushallinnosta, sillä hän on aikaisemmin toiminut mm. pankinjohtajana ja talousjohtajana. Hänen monipuolinen osaamisensa ja vahva tausta taloushallinnon alalla tuovat arvokasta osaamista organisaatioomme.

Uusi toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppapuistikko 16, joka on keskeinen ja helposti saavutettava paikka Vaasan keskustan sydämessä. Tämän uuden toimiston avaaminen on tärkeä virstanpylväs yrityksellemme ja symboloisoi kasvuamme.  Samalla uudistettu brändimme edustaa luotettavuutta ja vakautta optimistisen leikkisillä tavalla.

Olemme kiitollisia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat tukeneet meitä matkallamme tähän saakka, ja odotamme innolla voivamme palvella heitä entistäkin paremmin tästä lähtien.