fbpx

Företaget

Rensa grundades av ett starkt önskemål att hjälpa människor att bli befriade från skuldfällan. Vi är ett erfaret och kunnigt team med en stark bakgrund inom finanssektorn och nu vill vi använda denna kunskap för att hjälpa dig.

Rensa erbjuder ett omfattande utbud av tjänster som hjälper dig att hitta en ekonomisk balans. Vi kan hjälpa dig med förhandlingar med dina fordringsägare, hitta lösningar för skuldkonsolidering och erbjuda personlig ekonomisk rådgivning.

Vårt åtagande är att stödja dig i varje steg på din resa mot ekonomisk frihet. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett professionellt team som bryr sig och är dedikerad att hjälpa dig att uppnå ekonomisk balans. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Tiimimme

Simon Sandvik

VD

Simon Sandvik är en erfaren och framgångsrik företagare inom fintech-branschen. Hans största prestation var att grunda en peer-to-peer lånefirma, etablera den som en viktig aktör på branschen och sedan att leda den till en framgångsrik försäljning år 2021. Simons innovativa tillvägagångssätt och förmågan att identifiera uppåtgående marknader och trender har placerat honom i den högsta nivån av innovatörer. Som visionär ledare uppmuntrar Simon andra att tänka utanför boxen och skapa hållbara värden.

Jyrki Juuti

Teknologiajohtaja

Jyrki Juuti on IT- ja ohjelmistokehityksen kokenut asiantuntija, jolla on yli 20 vuoden työkokemus useista teknologiayhtiöistä. Hän on erinomainen ongelmanratkaisija ja sitoutunut korkealaatuisen työn tuottamiseen. Jyrki on luonnollinen johtaja ja tiimipelaaja, joka yhdistää ihmisiä saavuttaakseen yhteisiä tavoitteita. Hän nauttii uusien taitojen oppimisesta ja on erinomainen kommunikaattori, joka osaa selittää tekniset käsitteet ymmärrettävästi. Hänen innostuksensa innovaatioihin ja tekniikkaan inspiroi muita.

Tony Kuusiniemi

CFO

Tony Kuusiniemi är en erfaren ekonomidirektör som har lett ekonomiska verksamheter och hanterat risker under mer än 10 år. Innan Rensaa var han CFO för ett energiföretag och en av grundarna av Certum Group. Med sina starka ledaregenskaper och omfattande erfarenhet har Tony visat framgång inom sitt område. Han är också företagsledare som var med och grundade Vaasa Insider och var tidigare en medlem i ledningen för Kvevlax Sparbank.

Nyheter

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

Frågor?